31 Mart 2012 Cumartesi

glazürlü elmalı,muzlu toplar

geçen pazar ailemle birlikte müthiş bir kahvaltıda buluştuk aylar sonra

bende kahvaltının ardından aileme ikram için çay yanına toplar hazırladım





malzemeler

3 paket petibör büsküvi

2 adet elma

1 adet muz

isteğe göre bir bardak içine veya üzerine fındık veya ceviz

1 paket dr. oetker bitterli glazür





yapılışı


büsküviler iyice el ile ufalanır ardından elma ve muz rendeden geçirilir iyice karıştırılır

içine arzuya göre terayağıda ilave edebilirsiniz.buzdolabında 1 gün beklenmeli

  oda ısısında biraz beklettikten sonra servis yaparsanız daha leziz oluyor aksi taktirde hamurlaşıyor

yine isteğe bağlı köpürtülmüş krem şanti ilede deneyebilirsiniz

meyveyi sevemeyen biri olarak sırf tüketmek adına bu yola başvurdum

afiyet olsun:)




4 yorum:

  1. ben geldim...
    tabağı aldım ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin cnm:)teşekkür ederim
      sanada afiyet şeker olsun )

      Sil
  2. Ellerine sağlık harika görünüyorlar..takipcinim banada beklerim ;))

    YanıtlaSil

pembe bir mesaj